dD KAKIPALSU dalam liputan:✍️Metro Ahad 11/2/18✍️

KEDIDI (dD) menerima Whatapps dari Zetty yang memberi tahu hasratnya untuk membuat liputan pembuatan kakipalsu oleh dDteam. Kami agak terperanjat kerana dD masih baru dari segi operasinya,  tetapi diyakinkan bahawa dD ada keistimewaan.

Pada 2/1/1 zetty dan jurugambar nya datang membuat liputan. Fokusnya adalah proses pembuatan kakipalsu buatan tangan oleh dD. Pada hari berkenaan, Dominic Chukan  (berasal dari Sibu kini bekerja di se buah restoran di Seri Kembangan)  datang untuk di temuramah dan bergambar.

Fokus liputan itu ialah proses pembuatan kakipalsu cara dD

Pada 11/2/18 rencana dua MUKASURAT di muka 37 dan 38. dD mengucapkan Terima kasih kepada Zietie dan Metro ahad yang mengesan dD dan membuat liputan berkenaan.

dD amat bersyukur dengan liputan dan rencana yang diterbitkan dengan harapan lebih ramai lagi insan istimewa boleh mendapat kakipalsu yang sememangnya jauh lebih murah dari mana-mana pemberi perkhidmatan ini di Malaysia.

Atas rasa syukur dan terima kasih kepada akhbar Metro, KEDIDI membuat keputusan membuat sumbangan amal sendiri dalam bentuk diskaun 50% kepada 100 pelanggan bermula dari 15/2/18 hingga mencapai kuota 100 tanpa mengira tempoh. Ini bermakna kakipalsu bawah lutut yang  berharga Rm2,600 hanya hanya perlu di bayar 1,300 sahaja. Bagi kakipalsu atas lutut pula yang berharga 3,400 hanya perlu di bayar Rm 1,700 sahaja.

Tawaran terhad kepada 100 unit sahaja itu di muatnaik dalam fb kedidi pada 12/2/18.

TERIMA KASIH METRO

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close