dD KAKIPALSU dalam liputan:✍️Metro Ahad 11/2/18✍️

KEDIDI (dD) menerima Whatapps dari Zetty yang memberi tahu hasratnya untuk membuat liputan pembuatan kakipalsu oleh dDteam. Kami agak terperanjat kerana dD masih baru dari segi operasinya,  tetapi diyakinkan bahawa dD ada keistimewaan.

Pada 2/1/1 zetty dan jurugambar nya datang membuat liputan. Fokusnya adalah proses pembuatan kakipalsu buatan tangan oleh dD. Pada hari berkenaan, Dominic Chukan  (berasal dari Sibu kini bekerja di se buah restoran di Seri Kembangan)  datang untuk di temuramah dan bergambar.

Fokus liputan itu ialah proses pembuatan kakipalsu cara dD

Pada 11/2/18 rencana dua MUKASURAT di muka 37 dan 38. dD mengucapkan Terima kasih kepada Zietie dan Metro ahad yang mengesan dD dan membuat liputan berkenaan.

dD amat bersyukur dengan liputan dan rencana yang diterbitkan dengan harapan lebih ramai lagi insan istimewa boleh mendapat kakipalsu yang sememangnya jauh lebih murah dari mana-mana pemberi perkhidmatan ini di Malaysia.

Atas rasa syukur dan terima kasih kepada akhbar Metro, KEDIDI membuat keputusan membuat sumbangan amal sendiri dalam bentuk diskaun 50% kepada 100 pelanggan bermula dari 15/2/18 hingga mencapai kuota 100 tanpa mengira tempoh. Ini bermakna kakipalsu bawah lutut yang  berharga Rm2,600 hanya hanya perlu di bayar 1,300 sahaja. Bagi kakipalsu atas lutut pula yang berharga 3,800hanya perlu di bayar Rm 1,800 sahaja.

Tawaran terhad kepada 100 unit sahaja itu di muatnaik dalam fb kedidi pada 12/2/18.

TERIMA KASIH METRO

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close